Hjem   >   Lokalt nytt   >   Inviterer til gratis julemiddag på julaften
Gitte Farestveit Jonassen inviterer til gratis julemiddag på Kløverstua på Ørnes.

Inviterer til gratis julemiddag på julaften

 

Kai Nymo i "Rent A Chef "sponser all julematen og tilbereder den.

Kai Nymo i «Rent A Chef «sponser all julematen og tilbereder den.

MELØY: Meløy frivilligsentral prøver noe helt nytt i år. På selveste julaften inviterer Gitte Farestveit Jonassen til felles, gratis julemiddag på Kløverstua på Ørnes.

 

Hun er av den oppfatning at ingen skal behøve å sitte alene på julaften dersom de selv ikke ønsker det.

 

Topp arrangement

Erfaring fra frivilligsentraler andre steder i landet viser at et slikt arrangement har slått an. – Derfor ønsker jeg å fronte arrangementet ”Jul i fellesskap” sier Gitte.

 

Med seg på laget har hun fått Kai Nymo i Rent a Chef. Han vil sponse og ta seg av tilberedningen av maten. – Det er jeg svært glad for sier Gitte som tror dette vil bli helt topp.

 

Kai Nymo synes dette er et godt arrangment. Derfor stiller han opp og sponser all maten. – Jeg tilbereder alt og gjør klart på lille julaften og lover at det vil bligod,  tradisjonell julemat som ribbe, pinnekjøtt med alt tilbehør, sier Kai. Han sier videre at han gjerne skulle vært til stede selv men at han har julefeiring med sine døtre denne jula.

 

Sponsormidler

Gitte er klar over at det vil bli en del andre utgifter, som annonsering, transport og annet, men hun har allerede fått noen sponsorer og flere ”tigger” brev er sendt ut. Hun sier at arrangementet vil gå over tre timer på dagtid og at det er påmelding.

I tillegg til selve middagen vil det bli sang, lett underholdning og loddsalg med fine premier.

 

Spent

Gitte er i første omgang spent på om det blir interesse rundt arrangementet. Om det slår an ønsker hun at det skal bli en tradisjon som ikke nødvendigvis Frivilligsentralen må stå for.

– Jeg ser gjerne at et lag eller en forening kan ta over eller samarbeide med oss om dette, sier Gitte, som tror det blir kjempetrivelig med middag på en julepyntet Kløverstue.

Til slutt understreker hun at arrangementet ikke bare er for enslige, men også for enkeltpersoner eller familier som av ulike grunner ønsker å delta.

 

 

Kommentarer

kommentarer